Op zoek naar meer informatie over een goede telefoons zaak

Op zoek naar meer informatie over een goede telefoons zaak

19 maart 2019 Uit Door Redactie

Het huis van mijn ouders was aan een renovatie toe en ze vroegen mij of ik hiermee wilde helpen. Tijden het klussen had ik mijn telefoon op de grond laten vallen waardoor mijn scherm van mijn iPhone kapot was gegaan. Ik ging daarom op het internet op zoek naar meer informatie over een goede telefoons zaak bij mij in de buurt.  

Website van Europa Telecom

Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar meer informatie over een goede telefoonzaak bij mij in de buurt kwam ik uit op de website van Europa Telecom. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze bieden de klanten 3 maanden garantie over de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. Je kan in tegenstelling tot erg veel telefoon zaken langskomen zonder afspraak. Ik besloot daarom om een bezoek te brengen aan de winkel om mijn telefoon te laten repareren. Ik werd erg vriendelijk geholpen en mijn telefoon werd door een van de deskundige monteurs gerepareerd. Mijn telefoon was super snel en tegen een zeer scherpe prijs geprepareerd. Ik ben daarom erg tevreden over Europa Telecom en raad het aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak.