Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

18 januari 2019 Uit Door Redactie

Ik had voor mijn moeder een nieuwe telefoon gekocht omdat ze tot voorheen een erg oude telefoon had die echter niet meer goed functioneerde. Ik besloot daarom om een nieuwe telefoon voor haar te kopen. Ze was er super blij mee maar ze liet haar nieuwe telefoon echter na een paar weken op de grond vallen waardoor het scherm gebarsten was. Ik ging daarom op zoek naar een telefoonzaak bij mij in de buurt. Ik raakte tijdens het zoeken naar een goede telefoons zaak op het internet afgeleid en ik kwam op Facebook toevallig een post tegen over een telefoonzaak bij mij in Arnhem. Onder de post stond klik hier waardoor je doorverwezen werd naar de website van Myphone.

Super nuttige informatie op de website

toen ik door de klik hier link doorverwezen werd naar de website van de telefoonzaak kwam ik terecht op de website van Myphone. Op de website stond super veel informatie over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Ze hanteren onder andere erg scherpe prijzen in tegenstelling tot de andere websites die ik had bezocht wat ik natuurlijk erg aantrekkelijk vond. Ik besloot daarom om de telefoon van mijn moeder te laten maken bij Myphone. De telefoon was super snel gemaakt en ik kon in de winkel wachten terwijl die gemaakt werd.