Goede Apple reparatie in Arnhem

Goede Apple reparatie in Arnhem

10 maart 2019 Uit Door Redactie

Ik had een aantal dagen geleden een nieuwe iPhone gekocht. Mijn telefoon liet ik gister tijdens het uitstappen van de auto per ongeluk uit mijn broekzak vallen. Ik ging daarom toen ik thuis kwam direct op het internet op zoek naar Apple reparatie Arnhem.

Apple reparatie Arnhem

Meer informatie op de website

Toen ik op het internet op zoek ging naar Apple reparatie Arnhem kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van van Vidaphone. Op de website is erg veel informatie vermeld over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Het is niet nodig om een afspraak te maken en je krijgt 6 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden ook zal er tijdens de reparatie geen data verloren gaan. Dit sprak mij natuurlijk allemaal super erg aan waardoor ik een bezoek aan de winkel had gebracht. Ik werd door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Mijn telefoon was super snel gerepareerd tegen een zeer aantrekkelijk prijs. Ik ben daarom ook erg tevreden over de service en tarieven die Vidaphone mij geboden heeft.